2011-01-20

"Cabaret dancer"
"Kabareto šokėja" 48 cm. su pjedestalu. Paperclay, natūralaus šilko rankomis dažyto šilko, tekstilės rūbais, plaukai nat. mochera, visos detalės rankų darbo, vien natūralaus granito stovelis buvo daromas 3 dienas.

15 komentarų:

  1. Žinok, grožis nenusakomas- su kiekviena lėle eini vis pirmyn- esu apsąlus ir apšąlus... Viskas tiesiog tobula- pati lėlė (man ji į tave labai panaši :)), drabužiai, aksesuarai, stovas- na tiesiog TOBULA!!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jau susiruošiau rašyt, kad kaskart vis labiau, kaskart-vis gražiau, kaskart-vis įdomiau! Žiūriu, Vilma beveik tą patį parašė :-)Išties-dideliais žingsniais eini pirmyn! O jau kojos-tiesiog tobulos! Aš sužavėta! Nes pati baisiausiai mėgstu įvairias detales, o apžiūrinėti jas kitų darbuose-neapsakomas malonumas...
    Ir mažas klausimėlis-o tu pati ir akmenį moki apdirbti? kažkas nerealaus...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dėkui, Vilma, Ieva. Kojas ir mano vyras pagyrė :)), kaip sakant iš kitos varpinės geriau matosi.
    Ieva, nemoku akmens apdirbinėti, maniškis moka, man belieka tik mokėti išsiprašyti, kad mano pageidavimus išpildytų :)))

    AtsakytiPanaikinti
  4. Neturiu ką naujo pasakyt! :) Tiesiog labai-labai! Ypatingai patiko kaip prisijaukinai raudoną spalvą. Dažnai ji tampa iššaukianti ir užgožia lėlę, o Tavo atveju raudona - puošmena! Džiaugiuosi už tave!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Žinai, Alina, pažiūriu pro langą ir matau tik pilkus atspalvius, taip užsimaniau spalvų, galvoju ir kodėl pas mane viskas pasteliniuose tonuose, noriu raudonos. Žiūriu ir Dorotės paskutinė lėlė raudonai apsitaisius matyt irgi spalvų terapija,ačiū už gerą žodį tai irgi kelia nuotaiką :).

    AtsakytiPanaikinti
  6. Wow, tikrai super viskas viskas! Atrodo ir smulki, ir detalių daug, ir spalvos labai visos kartu dera, ir poza superinė, gražu :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Dar kartą žiūrinėjau į šitą grožį :).. o korsetą pati gal siuvinėjai?

    AtsakytiPanaikinti
  8. O geras, žiūriu panačiom spalvom mąstom :D
    Labai simpatinga panelė ir tikrai turi tavo veido bruožų - galvojau čia tik man taip, bet ir kiti pastebėjo :)
    Pakutinės tavo lėlės tokios palieknėję :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Matai, Dorote,kai mano talija kažkur dingsta tai lėlių proporcingai ryškėja :))),o bruožus norom nenorom mes visos savo suteikiam.
    Thank you very much, Cerchio, Mirjana .

    AtsakytiPanaikinti
  10. She is very beautifull!!!!

    AtsakytiPanaikinti
  11. I am very pleased, Joasia, thanks.

    AtsakytiPanaikinti
  12. wow you are a genius she's beautiful

    AtsakytiPanaikinti