2010-04-16

"Elena" - melancholiška mergelė mėgstanti pasivaikščioti gėlėtomis pievomis.Vardo reikšmė "šviesioji" vardas jai buvo išrinktas dar nepažiūrėjus jo reikšmės, bet manau tai tikrai jai tinka. Paperclay, rūbai nat. linas, plaukai nat. linas. Finish. "Elena - melancholic maiden"


12 komentarų:

  1. Paprasta, bet neprasta, gėlės labai gražios. Žodžiu labai graži kompozicija, man labai patinka. Ir labai ačiū jog pasidalijote gamybos proceso eiga. Man ši informacija labai vertinga

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jei pravers informacija tai džiugu , mačiau jūsų lėles Ornamentuose man jos labai patiko. Procesą laikau kūryba, "gamyba" man tas žodis nepatinka ;) :).

    AtsakytiPanaikinti
  3. He vuelto para ver tu muñeca finalizada........y es una preciosidad, me encanta la tela que has escogido para vestirla, todavia realza mas la belleza, enhorabuena!!!!
    besitos ascension

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveikinu su nauja mergyte! Labai jaučiasi lėlytės nuotaika :) Stebint procesą, buvo labai įdomu spelioti kas gausis.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ascension , sveika, ačiū :)
    Alina, stengiausi nuo eskizo nenukrypti, dėl aprangos ir taip nebuvau 100 procentų garantuota ir plaukus trumpai kirpti buvo gaila :).

    AtsakytiPanaikinti
  6. Pagaliau sulaukiau :).
    Žavinga Elenutė!!!!!! Labai tinka jai tas vardas.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Puikiai išreikšta nuotaika! Dvelkia tikra melancholija... ir vardas-be galo derantis, kaip ir lininis paprastumas... Kukli, susimąsčiusi, gal net kiek susirūpinusi Elena...

    AtsakytiPanaikinti
  8. Aušra, ačiū
    Ieva,dėkui.Vardai lėlėms patys ateina be didelių kančių, tesiog rodos kitas lyg ir netiktų, smagus užsiėmimas lyg turėčiau daug vaikų ir vis vardą rinkčiau :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Jaukus ir šviesus kūrinys. Siuvinėta suknelė labai pagal mano skonį. :)

    AtsakytiPanaikinti